Patiëntervaringen

Wilt u ook uw ervaring delen met anderen over uw behandelingen bij Praktijk de Cirkel?

Mail Sander:

mail

 

 

“De acupunctuurbehandelingen en aanvullende tips van Sander heb ik altijd als zeer prettig ervaren. Naast zijn brede kennis is Sander bovendien een ontzettend fijn en integer mens die ik een ieder kan aanbevelen! Je wordt niet alleen ‘behandeld’ als cliënt maar ook als mens gezien en gehoord.”

Remo, Apeldoorn

 

“Positieve ervaring met acupunctuur om bevalling in te leiden:
Na een zwangerschap van 41 weken en 5 dagen kwam een ziekenhuisbevalling wel heel dichtbij. Sander had mij verteld dat acupunctuur een bevalling kon inleiden en we besloten om dit te proberen. De nacht na de acupunctuur behandeling is mijn dochter thuis geboren. Ik ben heel blij dat ze op deze manier toch thuis op de wereld gezet kon worden. Toen ik tijdens de tweede zwangerschap 8 dagen overtijd liep, ben ik ook door Sander met acupunctuur behandeld en vervolgens begon de bevalling ook snel op gang te komen. Uiteindelijk ben ik moeder geworden van drie kinderen, drie keer thuis bevallen, zonder complicaties, en drie keer met behulp van acupunctuur!”

Danielle, de Lier

 

“Ik ben na al die jaren nog heel blij dat acupunctuur mij zo helpt om balans te hebben en te houden bij mijn chronische aandoening. Zeker gekoppeld aan de voedingsadviezen die ik krijg en af en toe een ‘scheutje’ fysiotherapie. De ongedwongen sfeer en prettige praktijkruimte zijn voor mij ook een meerwaarde. Ga zo door!”

Theo, Rijswijk

 

“Sinds een aantal jaren heb ik Fysiotherapie van Sander voor mijn gewrichtsklachten. Gelukkig hoefde ik daardoor geen zware heupoperatie te ondergaan en ben ik nog steeds op de been. Toen ik vertelde over mijn blaasontsteking en de vele antibioticakuren die ik tevergeefs had geslikt, kon Sander mij ook begeleiden met Acupunctuur. Dankzij Sander’s deskundige begeleiding heb ik nauwelijks klachten meer!”

 Ria (70 jaar), Rijswijk

 

“Mijn dochter Mare, 16 jaar,  beoefent vier keer per week topsport. Haar mentaliteit van niet opgeven kost haar de nodige blessures. Zo heeft zij heel lang doorgelopen met pijnlijke kuiten. Fysiotherapie bij Sander Straver heeft haar ervan af geholpen. Sander heeft niet alleen de pijnlijke kuiten aangepakt maar naar de gehele mens gekeken. De beweging vanuit het bekken was niet op orde en dat zorgde voor onnodige spanning in de kuiten. Het kijken naar het gehele functioneren van het lichaam door Sander sprak ons dan ook erg aan!”

 Moeder van Mare , Rijswijk


Op ‘zorgkaartnederland.nl’ heeft Sander een beoordeling van een 9.7 gekregen! Lees hier de review en meer informatie over het cijfer.