Sander Straver

Welkom op mijn persoonlijke pagina!

Sinds mijn afstuderen als Fysiotherapeut in 1986 ben ik werkzaam in de zorg. Al vrij snel daarna ging ik mij interesseren voor de mens achter zijn klachten en de samenhang tussen de verschillende klachten. Ik las hier verschillende boeken over en vond de Chinese kijk op gezondheid en ziekte heel fascinerend. Hier wilde ik meer over weten en ik volgde de opleiding tot acupuncturist!OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Nadat mijn zoon geboren was in 1995, werden wij geconfronteerd met een baby die enorme allergische klachten bleek te hebben. Dit was voor mij het startschot om te beginnen met de vervolgopleiding tot Kinderacupuncturist. Juist in de babytijd kun je via acupunctuur op een hele milde wijze gezondheidsproblemen bijsturen en een gezond nieuw evenwicht bevorderen!

Als therapeut ga ik altijd zoveel mogelijk op zoek naar het beginpunt cq de oorzaak van de klachten zodat deze behandeld kunnen worden en er een blijvend herstel kan intreden. Dit is mijn insteek zowel binnen de fysiotherapie als binnen de acupunctuur.
Hier ligt dan ook gelijk mijn missie: kinderen en volwassenen helpen om weer gezond te worden en te blijven!